Appoteket

Appoteket

Appotekeren

Om Appoteket

Lidt om appotekeren og hans andre hjemmesider.

Mit navn er Kim Ludvigsen. Jeg har tidligere skrevet om sikkerhed på computeren i min tid som skriverkarl for Politiken og Komputer for alle. Jeg står desuden bag et par andre hjemmesider om sikkerhed, ligesom jeg har lavet en række hjemmesider om andre emner.

Du kan finde Appoteket på facebook, og du kan finde mig på Google+, hvor jeg skriver, når der sker nyt på denne side og på mine andre hjemmesider. Du kan desuden kontakte mig via mail på appotekeren@appoteket.dk.

Mine andre hjemmesider:

PC-sikkerhed

PC-sikkerhed handler om sikkerhed på computeren. Her kan du læse lidt om virus og andre farer, og hvordan du sikrer dine data bedst muligt med backup.

Ludvigs Hjørne

Ludvigs Hjørne handler om brug af com­pu­teren og inde­holder desuden også en række sider om sikkerhed. Et par af siderne er også aktuelle for mobil­tele­foner, nemlig mine sam­men­lig­ninger af sikker­heds­pro­grammer til såvel PC, Mac og mobiltelefoner. Og min sammen­lig­ning af online backup, hvor de forskellige tjenester kan bruges på såvel computere som på mobiltelefoner.

Sammen­lig­nin­gen af sikker­heds­pro­gram­mer findes også som en app, hvor du nemt vælger, hvilke funktioner dit sikker­heds­program skal have, hvorefter du får vist en liste over programmer, der lever op til dine ønsker. App'en kan hentes på Google Play: AntiVirus SmartVælger.

Rejse til Thailand

Rejse til Thailand hjælper dig med oplysninger om Thailand og forskellige feriemål i det spændende land med den fantastiske natur. Du får gode råd til rejsen og informationer om den thailandske kultur, så du kan få mest muligt ud af din drømmeferie. Du kan også læse lidt om de ting, du skal passe på, og du kan læse lidt om nattelivet i turistområderne.

Ugens horoskop

Ugens Horoskop kan du finde verdens mest nøjagtige og detaljerede horoskoper. Her får du sandheden serveret og ikke det rosen­røde billede af fremtiden, som så mange andre horoskoper serverer. Horoskopet findes også i en engelsk udgave, hvis du tror, det vil bringe dig mere held. Horoskopet findes desuden som en dansk app i Google Play og en engelsk app i Google Play.

ordforklaring.dk

ordforklaring.dk hjælper dig med de helt rigtige forklaringer på forskellige danske ord og ordsprog.

Hjemme­siden findes også som en app, der giver dig en ny ordforklaring, hver gang du starter app'en, hvilket du bør gøre dagligt. Hent Dagens ord på Google Play.

Polimiken

I et anfald af kedsomhed lavede jeg for nogle år siden en satirisk netavis med navnet Polimiken, men det er efter­hånden længe siden, jeg har haft tid til at opdatere den, så selvom dens slogan er En levende netavis der tør, hvor selv Ekstra Bladet tier, så er den noget død i sværen. Nogle af artiklerne er dog stadig yderst aktuelle.